David Harbour, World of Warcraft Hayatımı Mahvetti Diyor

Sonra kendisini Stranger Things'te bulmuş zaten

Geeked Week canlı yayınına katılan, Stranger Things'in sevilen ismi David Harbour oyunlarla olan deneyimine dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Harbour, World of Warcraft için "tüm varoluşumun en utanç verici şeyiydi" diyerek başlamış lafa. Tabii bunu biraz abartmış, WoW oynamak neden o kadar utanç verici olsun ki :)

"2005 yılında sabah akşam bu oyunu oynuyordum. Bir yıl falan tüm hayatımı mahvetti. Aklımı kaçırmış gibiydim, acayip bağımlısıydım. Norad isminde bir Night Elf warrior'um vardı ve loncamın da ikinci tankıydım" diyen Harbour, bu süre boyunca hardcore raid yapan bir oyuncu olduğunu söylüyor. Neyse en azından MT değilmiş, o zaman sorumluluğu daha fazla olurdu.

Harbour'un bu bağımlılığın farkına varması da yine başka bir oyun sayesinde olmuş: The Sims.

"Bu çok komik, çünkü aynı zamanda The Sims de oynuyordum. Hiç The Sims oynadınız mı? Sims'te bir aktör olabilirsiniz. Kariyerinizde ilerleyebilirsiniz ama bunun için yapmanız gereken bir şeyler üzerinde çalışmak. Mesela konuşmanız üzerinde, vücudunuz üzerinde çalışmanız gerek.

Hatırlıyorum da avatarım kariyerinde belli bir seviyeye ulaşmıştı ve ben hala konuşması üzerinde çalışıyordum. Bir yardımcı karakter oyuncusuydu, ben onun konuşması ve vücudu üzerinde çalışmasını istiyordum, onun ise yapmak istediği tek şey oturup video oyun oynamaktı. O noktada whoa whoa whoa whoa dedim ve aydınlanma yaşadım, tüm hayatım gözlerimin önündeydi".

Böyle bir aydınlanma yaşayan Harbour kendini video oyunlardan uzaklaştırıp işine odaklamış. Sonrasını da biliyorsunuz zaten, Stranger Things bir yandan MCU'daki Red Guardian diğer yandan.

"Geri döndüm. Ben o geri dönüş yapan çocuğum. Oyunculuğun Tyson Fury'siyim" diyor Harbour.

İlgili kısımları videonun 17. dakikasından itibaren izleyebilirsiniz. Tabii Winona Ryder'ın bu konuya ilk tepkisinin "World of Warcraft da ne" olması da kendisinin bu konulara ne kadar uzak olduğunu gösteren bir detay olmuş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum