Hayter’ın Sesi Neden Metal Gear Solid 5’te Olmayacak?

Kojima’dan beklenen açıklama

Çarşamba günü aldığımız habere göre Metal Gear’ın önemli karakterleri olan Solid Snake ve Big Boss’un sesi olarak tanıdığımız David Hayter’in, yeni Metal Gear Solid oyununda olmayacağını, bunun yerine farklı bir ses sanatçısı kullanılacağını öğrenmiştik. Ama kafamız, nasıl olur da bunca alışılmış bir şeyi Kojima değiştirebilir sorusuna da takılmıştı elbet.

Hideo Kojima GameTrailers için yaptığı açıklamada, “Metal Gear serisini tümden yenileyerek hayata geçirmek istiyoruz. Beklemekte olduğunuz yeni oyun da alıştığınız değil, yeni tasarımlı, yepyeni bir Metal Gear oyunu olacak. Tüm bunları isterken ses sanatçılarının da değişmesi gerektiğini düşündük ve bunun sonucunda David Hayter ile yollarımızı ayırdık.” dedi. Şu an için yerine kimin getirildiğini söylemek konusunda ise “henüz değil” cevabını veren Kojima, bakalım oyunu yenileme konusunda ne kadar başarılı olacak.

Bir yandan bazı fanlar, Hideo Kojima'nın son dönemde oyuncuları ve oyun basınını nasıl maymuna çevirdiğini göz önünde bulundurarak, Kojima'ya güvenmediklerini ve David Hayter'in sesinin bir şekilde oyunda yer bulabileceğini de söylüyorlar ki, Kojima'nın sabıkası doğrultusunda durum bize bunu gösterebilir.

Biz yine de böyle espriye müsait bir soyad bulmuşken boş geçmeyelim; “Hayters Gonna Hayte”

YORUMLAR
Parolamı Unuttum