DayZ Ağustos Ayının Sonunda Xbox One'a Geliyor

Hayır Steam Sürümü hala çıkmadı ve hala betaya geçmedi... 

 Bohemia Interactive'in geliştirdiği ya da artık daha çok geliştirmekte bir hayli zorlandığı DayZ, PC için tam çıkışını yapmadan Xbox One'a geliyor. DayZ, 29 Ağustos'ta Xbox Game Preview'a gelecek.

Aralık 2013'te Standalone sürümüyle karşımıza çıkan ve bu uzun süreçte pek çok eksiğini kapatan DayZ, yeni bir oyun motoruna bile geçti ancak aylardır beklenen beta sürümüne geçmeyi beceremedi. PC sürümünde büyük bir temel içerik eksikliği bulunuyor ve beta sürümü olması planlanan '0.63 Deneysel Sürümü' de en temel içeriklerin önemli bir kısmına sahip değil. Yani neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

Bu oyuna birkaç bin saatini vermiş ve hala ara ara (bağımlılık ayrı bir şey) oynayan biri olarak Bohemia Interactive'in konsol oyuncuları pazarından para kazanmak için böyle bir adım attığı oldukça bariz ne yazık ki. Xbox Game Preview ile Xbox One'a gelen oyun tabii ki burada da erken erişim aşamasında... 

Bir de fragman paylaşılmış ve sizi biraz havaya sokuyor gibi, ama gaza gelmeyin. Zira animasyonların hepsi yarım yamalak ve oynanış olarak çirkin gözüküyorlar. Fragmanda aksiyon dolu sahnelerdeki bolca kesimin sebebi de bu zaten. Defoları saklıyorlar efendim. Alırsanız muhtemelen pişman olursunuz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum