DC Çıldırdı! Titans Dizisi ve Young Justice 3. Sezon Geliyor

Şükürler olsun!

DC sinemada Marvel'a kaptırdığı liderliği dizilerde elinden bırakmak istemiyor. CW kanalında yarattığı evrene yeni diziler eklemek isteyen DC, hayranlarını sevinçten çıldırtacak haberler ile gündeme damgasını vurdu.

İlk haber Young Justice'ten. 2 sene önce iptal edilen ve iptal edildiği günden beri geri gelmesi için uğuruna çılgın projeler ve kampanyalar düzenlenen Young Justice'in 3. sezonunun ne zaman çıkacağı ve nerede yayımlanacağı belli oldu. Young Justice: Outsiders adı ile çıkacak 3. sezon sanılanın aksine Netflix'te değil Warner Bros. Digital Network adlı kanalda yayımlanacak. Tamamen DC'ye adanacağı söylenen kanal çizgi roman uyarlaması diziler ve animasyonlara yer vereceği söyleniyor. Ve içiniz rahat olsun, Wally West 3. sezonda yer alacak. Nasıl olacağını diziyi izlemeyen şansız kimseler için spoiler olmasın diye söylemiyoruz. Fakat Netflix'te izlenme rekorları kıran Young Justice'i mutlaka izlemenizi tavsiye ederiyoruz.

Bir diğer güzel haber de Titans hakkında. Warner Bros., Nightwing'in lideri olduğu bir Titans dizisi çekme kararı aldı. Üstelik yapımcısı ve senaristi DC'nin en önemli ismi GeoffJohns olacak! CW evreni ile bağlantılı olacağı söylenen fakat Warner Bros. Digital Network'te yayımlanacak olması sebebiyle henüz onlarla aynı dünyada mı yoksa multiverse içerisinde tıpkı Supergirl gibi farklı bir dünyada mı yer alacağı belli değil. Şimdilik olacağı kesinleşen karakterler Nightwing, Starfire ve BeastBoy. Söylenenlere göre ekibin Yeni 52 öncesi yayımlanan son Titans çizgi romanındaki gibi olacağı yönünde. Yani Wally West, Garth, Arsenal gibi isimlerin dizide olma ihtimali oldukça yüksek. 

Açıkçası bu iki haber beni öyle mutlu etti ki sevinçten tek kişilik timsah yürüyüşü yaptım. 2018'e kadar nasıl bekleyeceğim çok merak ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum