Dead Rising 4'e Kapsamlı Bir Güncelleme Geliyor

Yeterli olacak mı acaba?

 Dead Rising 4 facia bir oyun olmasa da, seriye ilk iki oyundan giriş yapan oyuncular için büyük bir hâyâl krırıklığıydı. Çıkış dönemini domine eden performans ve kontrol sorunlarının haricinde aşırı kolay oynanış ve keyif vermeyen yan hikâyeler, Dead Rising 4'ü kısa sürede rafa kaldırmamıza neden olmuştu.

Yapımcı Capcom Vancouver bu sorunların farkında olacak ki, Dead Rising 4'e hayat üfleyecek bir güncelleme planını açıkladı. İlk iki oyunun en hakiki dövüşlerine ev sahipliğii yapan Manyak görevleri, dördüncü oyunda düz ve zevksizdi. Gelecek güncellemeyle Manyak'ların yapay zekası geliştirilecek, karakterlerine uygun olarak dövüş tarzları eklenecek ve kullandığı silahlar da elden geçirilecek. Manyak'lara ek olarak, oyun eklenecek altı yeni yan görev, karakterimiz Frank West'e yeni hikâyeler peşinden koşma fırsatı verecek.

5 Aralık'da gelecek bu güncellemede oyunun geneline yapılacak ufak düzeltmelerle Dead Rising 4 kendine gelecek gibi. Gerçi ben Dead Rising 2 ile mutluyum da işte, neyse.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum