Dear Esther, PS4 ve Xbox One'a Geliyor (Güncelleme: PC Sahiplerine Ücretsiz)

Bir oyundan çok "bir deneyim"

Güncelleme: Geçtiğimiz gün duyurulan Dear Eshter: Landmark Edition’ın oyunun PC sürümüne sahip olanlara ücretsiz olarak geleceği duyuruldu. Dear Eshter’ın Source motoruyla hazırlanmış orijinal hâlini Unity 5’e aktaran yapım geliştiricinin yorumları, daha büyük altyazı, yeni dil seçenekleri ve başarımlar içeriyor.

Orijinal haber: Hikayesi, müzikleri, ortamı ve anlatımı açısından büyük beğeni toplayan Dear Esther'ın PlayStation 4 ve Xbox One çıkış tarihi duyuruldu.

"Yürüme simülasyonu" diye anılan oyunda gerçekten yürümek dışında yaptığınız hiçbir şey yok. Zıplama, birileri ile konuşma, herhangi bir eşya vs hiçbir şey! Dear Esther'ın bu kadar çok sevilmesinin sebebi, bir oyundan daha fazlası olması belki de. Mükemmele yakın bir hikaye anlatımı olan oyun aslında bir tiyatro sahnesi, siz de onu deneyimlemeye gelen seyirci... 

Eğer The Chinese Room tarafından geliştirilen (aynı zamanda Amnesia: A Machine for Pigs'in de geliştiricisi) bu farklı oyunu deneme şansınız hiç olmadıysa ve şu sıralar konsolunuza gömülmüş durumdaysanız, hadi yine iyisiniz. 20 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için $9,99 fiyat etkieti ile çıkacak oyun, ayrıca hikaye konusunda yeni detaylar ve grafik iyileştirmeleri de içerecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum