Deponia The Complete Journey Çok Kısa Bir Süreliğine Humble’da Bedava

Deponia'sız bilgisayar kalmasın kampanyasına hoş geldiniz...

Humble Bundle yine ücretsiz bir oyun ile karşımızda sevgili Oyungezerler; Deponia The Complete Journey 26 Ocak akşamına kadar bedava olarak paylaşılıyor.

Daedalic Entertainment tarafından oyunseverlerle buluşturulan Deponia üçlemesi, kahramanımız Rufus'un çöp gezegeni Deponia'dan kaçma girişimleri esnasında tanıştığı Goal ile maceradan maceraya atılma hikayesini anlatıyor bizlere. The Complete Journey; üçlemenin tamamına ek olarak yapımcı günlükleri, müzikler, kağıt modeller, kamera arkası videolar gibi bonus içerikler de sunuyor. Seriyle henüz tanışmamış olanlar için gayet güzel bir fırsat. Klasik tarzda macera oyunlarından hoşlanıyorsanız ve halen oynamadıysanız Deponia'ya bir şans verebilirsiniz bu vesileyle.

Her ne kadar 26 Ocak akşamına kadar oyunu ücretsiz olarak temin edebileceğimiz söylense de elinizi çabuk tutmakta fayda var; bu tür kampanyalarda bazen stoklar tükendiği için kampanya açıklanandan erken bir vakitte sonlandırılabiliyor. O yüzden, eğer ilginizi çekiyorsa bir an evvel Humble'ın ilgili sayfasına giderek oyunu kütüphanenize eklemeniz şiddetle tavsiye olunur :)

Önümüzdeki indirimlerde ve ücretsiz oyun haberlerinde görüşmek üzere, keyifli oyunlar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum