Desperados III'ten Minyatürlerle Hazırlanmış Nefis Bir Fragman Geldi

Büyüklük önemlidir

THQ Nordic'in YouTube kanalından Desperados III'ün yeni fragmanı yayınlandı ve bu fragmanda başrolde minyatürler yer alıyor :) Bu fragman için gerçekten de olağanüstü görünen dioramalar inşa etmişler, figürler de son derece başarılı. Aslında Mimimi Games ciddi ciddi bu figürleri piyasaya sürmeyi düşünmeli bence.

THQ Nordic bu fragmanı "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" diyerek paylaşmış. Tamamı 3D olarak basılıp elle boyanmış minyatür arazilerde, sadece tek bir masa üzerinde çekilen fotoğraflardan oluşan bu sergiyi oyun içi oynanış şeklinde görüyoruz biz de. Fragmanın ikinci yarısında ise bizleri oyun içi oynanış görüntüleri karşılıyor.

Açıkçası benim için bundan sonra Commandos türü oyun deyince akla gelen ilk isim Mimimi Games olacak. Bu türün bir hastası olarak Shadow Tactics: Blades of the Shogun'a bayılmıştım, ardından Commandos 2 HD Remaster'ın ne denli batırıldığını da gördüğümde adamların bir alternatifi kalmadı resmen.

Bu fragmanın nasıl hazırlandığını merak ediyorsanız onun videosu da ayrı olarak yayınlandı. Açıkçası bu kadar kısa bir fragman için yapmış oldukları çalışmaya hayran kaldım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum