Destiny 2'nin Anti Hile Sistemi, Suçsuz Oyuncuları Banladı

Banlar geri alınmaya başlayacak

Bungie'nin başı bir kez daha anti hile sistemi ile dertte. Stüdyodan gelen resmi açıklamaya göre bazı Destiny 2 oyuncuları haksız yere yeni anti hile sistemi nedeniyle ban yemiş durumda. Bungie durumu "insan hatası" olarak açıklıyor.

Geçtiğimiz günlerde Bungie Help'in resmi Twitter hesabı üzerinden duyurulan bu talihsiz olay kısa süre içerisinde düzeltilecek. Oyuncuların haksız yere banlanmasına sebep olan sistemi çevrimdışı hale getirdiğini açıklayan Bungie, yersiz yere banlanan oyuncuların hesaplarını da tekrar açacak.

Bu oyunculara bir çeşit "özür" hediyesi yollayacak olan Bungie, hilecilerin de bu karmaşadan yararlanarak aradan sıyrılmasının önüne geçeceğini ifade ediyor. Buna ek olarak gelecek hafta yayınlanacak This Week at Bungie yazısında karmaşanın detaylarını öğrenebileceğiz.

YORUMLAR
biwaly
7 Ekim 2022 09:33

Rockstar ve Valve de keşke bu kadar delikanlı bir şirket olabilse. İki şirketin oyunlarında da sunucuda bilgisayar korsanı herhangi bir şekilde sizinle kurallara aykırı olarak etkileşime geçmişse, kuralları bükmeye çalışmasanız dahi veya kurallara aykırı eylemden haberiniz bile olmasa da lak diye engeli yiyorsunuz ve gözünüzün yaşına bakmıyorlar. Öyle kaç tane arkadaşım haksız yere şirket tarafından engellendi ve kaç yağmurlu geceler çikolatalarla geçti sormayın. :)

Parolamı Unuttum