Devil May Cry 5’te Oynanabilir Dördüncü Bir Karakter Mi Olacak?

Spoiler, Spoiler, Spoiler!!!

Öncelikle uyarımızı yaparak başlayalım yazıya; birazdan oyun hakkında büyük bir SPOILER okuyabilirsiniz. Bu nedenle henüz oyunu oynamamış ve "spoilersız oyun sahası" arayışındaki arkadaşlar diğer haberlerimize geçebilirler :) Geri kalanlar için, Devil May Cry 5'in belki de en merak edilen konularından birisiyle ilgili haberimize geçebiliriz.

Veri madenciliği ile uğraşan arkadaşların bu çabaları daha önce çeşitli oyunlarda farklı bilgileri gün yüzüne çıkarmış, bilmediğimiz detayları gözler önüne sermişti. Benzer bir durum DMC 5 için de geçerli olabilir. DMC 5'in PC dosyaları arasında yolculuğa çıkan veri madencileri, oyunun gelecek içeriği ile ilgili bazı bilgilere ulaşmış gibi görünüyorlar. Bu bilgilerden birisi de oyunun dördüncü oynanabilir karakteri ile ilgili.

İddiaya göre, Dante'nin kardeşi Vergil da oyunun oynanabilir karakterlerinden birisi olarak karşımıza çıkabilir. Serinin geçmiş hikayesini bilen ancak 5. oyunu henüz bitirmemiş olanlar için Vergil'ın oyunda nasıl yer alacağı bir soru işareti, zira hikayenin önceki bölümlerine göre kendisinin ölmüş olması gerekiyor. Ancak bununla ilgili bir açıklama mevcut elbette.

DMC 5'te Vergil, insan formu V ile yaratık formu Urizen'in birleşmesi neticesinde tekrar doğuyor. Dolayısıyla serinin yeni oyunlarında Vergil'ın de yer almasının önünde bir engel gözükmüyor. Fakat, yeni bir oyun beklemeye de ihtiyaç duyulmayabilir Vergil'i görmek için. Oyunun dosyaları arasında Vergil'in ek paketle birlikte oynanabilir bir karakter olarak gelebileceğine dair işaretler bulunuyor.

Durumun böyle olup olmayacağını görmek için önümüzdeki ayı bekleyeceğiz, zira Bloody Palace ek paketi önümüzdeki ay geliyor. Bakalım tahminler tutacak mı. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum