Devil May Cry'in Direktörü Hideaki Itsuno Yeni Oyununu E3'te Göremediğimiz İçin Özür Diledi

Sen de mi Brütüs?

E3 2017'de dev oyunlar gördük, arada çok büyük sürprizlerle de karşılaştık ama özellikle görmeyi umduğumuz bazı isimler maalesef E3'te yüzlerini göstermediler. Bazıları Hideo Kojima gibi E3 öncesinde bizi durumdan haberdar ederek hayal kırıklığını azaltmaya çalıştılar, bazılarıysa başta yapmaları gereken açıklamayı fuar sonrasına sakladılar.

İşte Hideaki Itsuno da onlardan biri. Devil May Cry 2, 3 ve 4'ün direktörü (tabi kült oyun Dragon's Dogma'yı da unutmamak lazım) Itsuno'nun üzerinde çalıştığı yeni oyunu ile ilgili en azından bir bilgi kırıntısı görmeyi umuyorduk ama ünlü geliştiricinin oyunu E3'te ortalıkta görünmemişti.

Oyun iptal mi oldu, öldü mü, gitti mi diye düşündüğümüz sırada Itsuno Twitter hesabından bir mesaj gönderdi, hayranlarından E3'te yeni oyunu göstermediği için özür diledi ve oyunun geliştirme sürecinin sorunsuz biçimde devam ettiğini müjdeledi. Ama sevgili Itsuno, madem özür diliyorsun bari kabul edilmesi için şu mesajın sağına soluna yeni oyundan bir görsel iliştirsene. Azıcık da olsa ipucu versene. Yok. Vermedi.

Hideaki Itsuno'nun yeni oyununun nasıl bir şey olduğuna dair hala daha en ufak bir bilgimiz yok. Ne türünü biliyoruz, ne platformunu. Tek bildiğimiz oyunun bu yıl içinde resmi duyurusuna kavuşacağı. Elbette serinin hayranları yeni oyunun yeni bir Devil May Cry olmasını umut ediyor. Sonuçta yeni bir Devil May Cry oyunu üzerinden çalışıldığını biliyoruz, tek bilmediğimiz bunun kimden geleceği. Ya da bu yeni oyun Dragon's Dogma 2 de olabilir. Tamam bu oyunun Devil May Cry'daki gibi acayip hastaları yok belki ama yine de kendine has güzel bir oyundu o da. Bakalım Itsuno'nun yeni projesi tanıdığımız bir seriden mi gelecek, yoksa yepyeni bir oyun mu olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum