Advertisement

Diablo III Konsol Versiyonu PAX East'de Görücüye Çıkıyor!

PAX East Blizzard için Oldukça Hızlı Geçecek!

Boston’da düzenlenecek PAX East etkinliği için geri sayım başladı. 22-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikle birlikte önümüzdeki dönemde neler olacağının tahminlerini alacağımız gibi küçük bir E3 provası da yapmış olacağız. Bastion yapımcısının yeni oyunu Transistor, The Elder Scrolls Online gibi merakla beklediğimiz oyunların yanına Diablo III’ün konsol versiyonunu da eklemek gerekli.

Sony konferansından çıkan güzel haber Diablo III'ün hem PlayStation 3'e, hem de yeni nesil olan PlayStation 4'e gelecek olmasıydı. PC’de yaşadığımız tüm yeniliklere ek olarak dört kişiye kadar co-op modu, geliştirilmiş ara yüz, yeni envanter sistemi, karakter kontrolü, özel olarak geliştirilmiş kamera, konsola özel Boss ve canavarlar PAX East’de görücüye çıkacak. Bunun dışında Blizzard daha önce görmediğimiz ve duymadığımız yeni bir oyununu da duyuracak. Biz de tüm gelişmeleri haftasonu boyunca takip ediyor olacağız.

Oyuncuların bizzat test edebilecekleri Diablo III’ün Playstation 3 versiyonunda Demon Hunter ve Barbarian oynanabilir olacak.

Yeni yayınlanan görseller size net olarak bir şeyler anlatmıyorsa PAX East’den gelecek videoyu beklemek gerekli.

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Diablo III, bu güne kadar 12 milyon kopya satmayı başardı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum