Diablo 3'e Veda Zamanı

29. sezon, son güncelleme olacak

Uzun süreli bir Diablo 3 oyuncusu olarak bu kötü haberi sizlere vermek bana düştü... Maalesef Diablo 3'e veda zamanımız geldi.

Dramayı bırakalım çünkü hepimiz, 29. sezonun oyuna gelecek son sezonu olduğunu biliyorduk. Zaten Blizzard da, Diablo 4'e hazırlanma zamanlarının geldiğini sık sık vurguluyordu. Wowhead ekibine konuşan Rod Fergusson, oyunun 11 yıllık macerasının resmen sona ereceğini duyurdu.

Merak etmeyin çünkü oynayabileceğimiz bir sezon daha olacak. Yalnız Fergusson'ın açıklamasına bakılırsa bu sezon, selefi kadar kapsamlı olmayacak. Bildiğiniz üzere 28. sezonda, adeta oyunun oynanış biçimini değiştiren Altar of Rites mekaniği oyuna eklenmişti.

29. sezon ile gelecek kozmetikler, Diablo 3'ün son şarkısı olacak. İlerleyen dönemlerde eski sezonlara ait temalar ve kozmetikler döngü halinde oyuna eklenecek. Elveda değerli dostum...

 

YORUMLAR
creepylord
10 Nisan 2023 11:59

Son bir kaç sezondur oyuna bakmıyordum. Altar of Rites mekaniğini burada okuduktan sonra bi girip bakayım dedim. Hakikaten oyunu tekrar oynamamı sağladı yahu. Bayağı oyunu, oynanışı değiştirmiş, hoş da olmuş. Keşke Sezon harici de buna benzer bişi entegre etseler.

Tüm özellikleri açınca bot gibi sadece skill basıp sağa sola koşmaya başlıyorsunuz kopuveriyor oyun ama özelliklerin bir kısmı direkt sezon dışı oyuna da dahil edilebilir, edilmeli :D

Parolamı Unuttum