Diablo 4 Sezonları İçin Yeni Karakter Açmanız Gerekecek

Her sezon yeni bir karakter

Diablo 4'te de aynı Diablo 2'nin ladder ve Diablo 3'ün sezonlarında olduğu gibi sezon içeriklerine yeni bir karakterle başlamanız gerekecek. Diablo 4'te ilk kez karşımıza çıkacak olan Battle Pass'te de level atlamak için yeni sezon karakteri açmış olmanız gerekecek. Bu bilgiler Diablo serisinin patronu Rod Fergusson tarafından da Twitter'da teyit edildi.

Fergusson "sezon görevlerinde, mekaniklerinde ve battle pass içeriğinde yer almak için yeni bir sezon karakteri yaratmanız gerekecek" dedi.

Normalde şu anki karakterlerimiz Eternal Realm karakterleri. Bu karakterlerle sezon içeriği oynanmayacak. Sezon için 1. levelden yeni bir karakter açacaksınız ve sezon bittiğinde bu karakter de Eternal Realm karakterleriniz arasına katılacak ve oynamaya devam edebileceksiniz. Yeni sezon başladığındaysa tekrardan 1. level karakter açmanız gerekecek.

Eğer oyunun senaryosunu halihazırda bitirdiyseniz bu yeni karakterlerle angarya işlerle uğraşmanıza gerek olmayacak. Normal oyunda haritanın açmış olduğunuz kısımları sezon karakteriniz için de açık olacak, Altar of Lilith bonusları da buna dahil (bunlar sezon haritasında sadece xp verecek). Renown'dan gelen artılarınızı da aynen koruyor ve baştan beri binek kullanabiliyorsunuz.

Yine de benim gibi oyunu tek karakter üzerinden oynamayı sevenlere hiç hitap etmeyen bir Sezon sistemi olacak anlayacağınız, zaten gelen tepkiler de genellikle bu yönde.

YORUMLAR
gespensterpanzer
21 Haziran 2023 13:26

Kendi topuklarına sıkıyorlar. Sezonun son dönemleri yine ölü dönem olacak belli ki. Sezondan sezona daha çok aktarım yapmaları gerekiyor ki, insanların karakteri ilerletme amacı olsun.

Parolamı Unuttum