Doublelift Geri Döndü! Ama TSM'ye Değil.

Dönmez dönmez dediniz bakın n'oldu?

TSM'in yıldız AD carry oyuncusu Yiliang "Doublelift" Peng geçen senenin sonuna doğru League of Legends profesyonel oyunculuğuna ara verdiğini açıkladığında hayranlarını çok üzmüştü.

Hatta eski takım arkadaşı Zaqueri "Aphromoo" Black, Doublelift'in geri dönmesinin mümkün olmayacağını söylemişti. Görünen o ki Aphromoo bir hayli yanılmış çünkü Doublelift geri döndü! Yalnız TSM hayranlarına üzücü bir haberimiz var çünkü ünlü yıldız TSM ile değil Team Liquid ile sahalara geri dönüyor. Ama hemen telaşlanmayın çünkü Team Liquid'in acil AD carry arayışı çağrısına yardım için TSM kolları sıvadı ve Doublelift'in TL'ye bir süreliğine geçmesine izin verdi. Doublelift'in Team Liquid'deki pozisyonu Spring Split'ten sonra hükümsüz olacak.

"Verdiğim ara esnasında mücadeleci oyun tarzının tutkum olduğunu anladım ama Summer Split'ten önce dönmeme konusunda kararlıydım. Fakat bir fırsat yakalayarak profesyonel şekilde erkenden oynayabilme fırsatı buldum. TL ile geçireceğim zaman sırasında profesyonel oyun ortamına tekrar ısınacağım ve bu şekilde yazın TSM ile şansımı tekrar deneyebileceğim."

Doublelift Team Liquid'de Jung "Youngbin" Young-bin'in yerine geçecek. 12 maçının sadece 3 maçına galibiyet imzası atabilen takım Doublelift olsun ya da olmasın elenmemek için çok çaba sarfetmek zorunda çünkü şu an sıralamada sonuncular. Spring Split'ten olmamak için Doublelift'i takıma kattıklarını hesaba katsak bile Cumartesi günü sıralamada ikinci olan Cloud9 ile çarpışacakları zorlu karşılaşmayı göğüsleyebilecekler mi göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum