Dynasty Warriors 9'dan Destansı Bir Oynanış Videosu Geldi

3. yüzyıl Çin'inden manzaralar

Bundan yirmi sene önce PlayStation 1'de çıkan Dynasty Warriors, dokuzuncu oyunuyla kaldığı yerden devam ediyor.

Epik bir savaş ortamı gösteren fragmanda karakterimiz, Çin'nin delikanlılarını havaya uçuruyor ve geldikleri topraklara geri gönderiyor. Ayrıca oyunun PS4'te nasıl çalıştığını da görüyoruz. Oyunda üçüncü yüzyıl Çin'ini keşfedeceğiz ve söylenenlere bakılırsa, keşfedeceğimiz dünya çok büyük olacak.

Dynasty Warriors genellikle büyük seviye dizilerinden oluşuyordu, ancak bu sefer karşımıza çıkacak olan devasa açık dünya, oyunun büyük bir yapısal değişime gittiğini işaret ediyor.

Görünüşe göre DW9, önceki Musou oyunlarından farklı olarak, çevrenizi kullanmanıza imkan tanıyacak, "Interactive Action" denilen bir sistem sunuyor. Bu sayede dağlara tırmanabiliyor, tırmanma kancaları kullanabiliyor ve savaş sırasında bulduğunuz nesneleri kullanabiliyorsunuz.

Oynanış videosunda, üç farklı saldırı stili olan Trigger, Flow ve Finish arasında geçiş yapmanızı sağlayacak "State Combo System"'ı da görüyoruz. Bu farklı saldırı stillerini bir araya getirerek kombo yapmak, kalabalık düşman gruplarını etkisiz hale getirmek için önemli.

Sadece PS4 için çıkacak oyunun çıkış tarihi hala belli değil. Daha fazla bilgi için oyunun internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum