E3 2019'un İkonlarından Olan Ikumi Nakamura, GhostWire: Tokyo Ekibinden Ayrıldı

Ama neden?

Geçtiğimiz E3 2019'un en şirin detaylarından biri olan Ikumi Nakamura, Bethesda'nın konferansında sahneye çıkarak Tango Gameworks'ün yeni oyunu GhostWire: Tokyo'yu tanıtmıştı. Bulaşıcı enerjisi ve kırık İngilizcesi sayesinde bir anda internetin sevgilisi olmayı başaran Nakamura, ani bir karar ile Tango Gameworks'ten ayrıldığını açıkladı.

Nakamura, şahsi hesabından şöyle bir Tweet paylaştı: "Tango ve Zenimax'te Yapımcı ve Sanat Yönetmeni olarak geçirdiği 9 yılın ardından yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyorum. Saygı duyduğum yetenekli insanlardan pek çok şey öğrendim."

Bethesda, bu Tweet'in ardından gelen sorulara toplu bir cevap vermek zorunda kaldı. Firmadan gelen açıklama Nakamura'nın stüdyodan ayrıldığını ve artık GhostWire: Tokyo ekibinde bulunmadığını doğruladı: "Nakamura-san'ın Tango'dan ayrıldığı doğru. Kendisine gelecekte bol şans diliyoruz. Tango, efsanevi Shinji Mikami ve yetenekli ekibi ile birlikte GhostWire: Tokyo üzerinde çalışmaya devam edecek. Önümüzdeki aylarda sizlere gösterecek bir şeylerimiz olacak."

GhostWire: Tokyo, bizi paranormal düşmanların olduğu bir gerçekliğe gönderecek aksiyon-macera oyunu olacak. Fakat yayınlanan fragmanlarda bir şeylerin ters gittiğini hissetmek ve atmosferden gerilimi alabilmek mümkündü. 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
6 Eylül 2019 03:55

Muhtemelen yakaladığı popülerite sayesinde önemli sayılabilecek yerlerden teklif almıştır ve oranın teklifini kabul edip ayrılmıştır.Yoksa durup dururken kadın popüler oldu diye dışlamamışlardır, aksine bu gibi durumlar onların da işine gelir.Teklif yapan firmanın amacı da bu doğrultuda büyük ihtimalle.İçimden bir ses Hideo Kojima'nın ekibine katılmış olabileceğini söylüyor ama herhangi Japon bir şirket de olabilir.

Parolamı Unuttum