Elden Ring Oyuncularının Yüzde 70'i İlk Zor Boss'u Geçmiş

Hepinize tebrikler!

Elden Ring oyuncuları her geçen gün bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Henüz dün sizlerle paylaştığımız speedrun topluluğu rekorları şu sıralarda 20 dakika civarına inmiş durumda. Fakat oyunu sadece "oynayan" oyuncular da Elden Ring'in ilk boss'u Margit the Fell Omen'i rahatça yenmiş gibi görünüyor.

Stormveil Castle'ın boss'u elbette pek çok oyuncuyu başlarda sağlam bir zorlamış. İstatistiklere göre oyuncuların büyük bir kısmı Margit'i yenemeyince gidip daha fazla level atlamış ve Margit'in başına o şekilde dikilmiş. Geri dönen oyuncuların yüzde 70.4'ü ise boss'u öldürmeyi başarmış. Steam başarımlarına göre oyuncuların yüzde 61'i, Stormveil Castle'ın lordu Godrick'i öldürmeyi de başarmış.

Sekiro'da ise uzunca bir süre ilk boss'u öldürebilen oyuncuların yüzdesi %61 civarında kalmış, oyuncuların %40'lık bir kısmı oyunu daha fazla oynamadan pes etmişti.

Elden Ring'in satışlarda ve oyuncu sayısında da bomba gibi ilerlemeyi sürdürdüğünü belirtelim. 385.551 eş zamanlı oyuncuya ev sahipliği yapan oyun, zirvesinde 900.000'i aşan oyuncu sayılarına ulaşmayı başardı. Resmi satış verileri ise henüz açıklanmış değil.

Oyunun speedrun topluluğu ise kendilerini bile aşan başarımlar elde etmeyi sürdürüyor.

YORUMLAR
Atlas Estrella
16 Mart 2022 00:49

İyi de ilk bossun karşısına dikilmeden önce level atlama seçeneği açılmıyor ki. Oyunun daha ilk dakikalarında bizi karşılayan bir boss var. O kadar zayıfım ki iki osmanlı tokadıyla beni cehennemin dibine yolladı. Sonra bir hatun kişi yanında bir atla-artık nasıl bir atsa o-  gelip beni buldu. Bence yazıda bahsedilen boss başka bir boss.

Parolamı Unuttum