Elden Ring'in Speedrun Süreleri 30 Dakikaya Kadar İndi

Kendinizi kötü hissettirecek haberlerden...

From Software oyunlarının en bilinen ortak özelliği "zor" olmaları. Dark Souls serisi ile birlikte bambaşka bir furya başlatan ekip, son dönemlerde Elden Ring ile birlikte dünyayı domine ediyor. Fakat her zaman olduğu gibi speedrun topluluğu bizleri kötü hissettirecek işler ile karşımızda.

Geçtiğimiz hafta içerisinde sizlerle Elden Ring'i bitirme sürelerinin 1 saatin altına düştüğünü paylaşmıştık. Fakat aradan neredeyse bir hafta geçmeden bu süreler 30 dakika civarına düşmüş durumda. Any% kategorisindeki yeni glitch keşfi ile birlikte süreler iyice kısaldı.

Distortion2 isimli bir koşucu, 13 Mart 2022 tarihinde tek bir yayında iki rekor kırdı. İlk rekorunu 33:55 ile kıran Distortion2, bir süredir oyunun 40 dakika altında bitirebileceğini öne sürüyordu. Distortion2, aynı yayında süreyi 28:59'a indirerek bir rekor daha kırmayı başardı.

YORUMLAR
Atlas Estrella
14 Mart 2022 19:16

Ben oyunu yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara oynamaya çalışırken adamların yaptığı şeye bak! Yakında Hidetaka bir güncelleme yayınlar, o glitchleri falan da elimine eder herhâlde.

Parolamı Unuttum