Elden Ring Shadow of the Erdtree, Hikâye Fragmanıyla Karşımızda

Heyecanlı bekleyiş sürüyor

Elden Ring’in ne kadar başarılı bir oyun olduğu üzerine uzun uzun yazmama gerek yoktur herhalde. Oyun dünyasıyla ucundan kıyısından da olsa bir irtibatı bulunan hemen herkes, bu ismi ve ne anlam ifade ettiğini biliyor. Hal böyle olunca da ek paketi Shadow of the Erdtree, bu yılın en çok beklenen oyunları listesinin üst sıralarında yer alıyor.

Oyun severlerle buluşmasına artık 1 aydan az bir süre kalan Elden Ring Shadow of the Erdtree, bu sefer de hikâye fragmanıyla karşımızda:

Genel hatlarıyla bizi nasıl bir hikâyenin beklediğini merak edenler için bir nebze de olsa faydası olabilir belki bu fragmanın. Gerçi soru işaretlerini aydınlatmaktan çok yeni sorulara kapı aralayacakmış gibi görünüyor, ama olsun :)

Diğer Souls oyunlarında da olduğu gibi Elden Ring’in hikayesi de çok açık anlatılan bir hikâye değil malum. Detaylarına vakıf olabilmek için biraz çaba göstermeniz gerekiyor. Hal böyle olunca ilk fragmanından itibaren Shadow of the Erdtree için de birçok teori üretildi, senaryolar yazıldı. Bunların ne kadarının isabetli olduğunu ne kadarının yanıldığını ek paketin çıkışından sonra göreceğiz artık.

Elden Ring Shadow of the Erdtree, 20 Haziran’da oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum