Elden Ring Speedrun Rekoru 9 Dakikanın Altına İndi!

Daha da yolu var

Henüz Elden Ring speedrun rekorunun 19 dakikanın altına indiği haberini vereli iki hafta bile olmadı. O rekor 1.03 yamasıyla birlikte çeşitli glitchlerin önüne geçildiği için 1.02 versiyonuyla yapılmıştı ama oyuncular efsane speedrunner Distortion2'nin 1.03 ile de benzer bir performansa imza atacağına emindi.

Peki Distortion2 ne yaptı dersiniz? Oyunun glitch ve mekaniklerini inanılmaz biçimde yaratıcı şekilde kullanarak kendisine ait speedrun rekorunu 9 dakikanın aşağısına çekmeyi başardı. Hem de 1.03 versiyonuyla!

Distortion2'nin dün gece kırdığı rekorun videosunu aşağıda izleyebilir ve isterseniz bu teknikleri siz de deneyebilirsiniz :)

Videoda sizin de göreceğiniz gibi hatasız bir speedrun turunun 7 dakikanın altına inmesi çok muhtemel. Maliketh dövüşünde zip glitch'ini tetikleyebilmek için bir dakikadan uzun süre harcadı. Oyunun sonunda da yine Godfrey'in arenasına geçmek için zip'i tam tutturamadı ve oyundan çıkıp tekrar girmek zorunda kaldı. Tüm turu iyice kusursuz hale getirirse gerçekten de inanılmaz süreler çıkma ihtimali var.

Videonun ilk yorumunda Sketchy kullanılan teknikleri ve neyin niçin yapıldığını çok güzel anlatmış, onu da okumanızı öneririm.

YORUMLAR
Atlas Estrella
12 Nisan 2022 19:03

7 dakikanın altına inmiş bile: //youtu.be/XuUEk6e1LOE

Parolamı Unuttum