Elden Ring'deki Wandering Mausoleum'u LEGO İle Yaptılar

14 kiloluk bir mini dev

Wandering Mausoleum Elden Ring'in en yaratıcı ve en gizemli yaratıklarından birisi. Bu yürüyen mozole sizi devasa ayakları altında çırpı gibi ezebiliyor, ama eğer yere oturmasını sağlayabilirseniz içerisindeki sunağı kullanarak sahip olduğunuz Boss Remembrance'ları kopyalabiliyorsunuz. Bu işlem mozole başına sadece tek bir kez yapılabiliyor.

Oyunda toplam 7 mozole bulunuyor ve bunların beşinde çanlar var (bunlarda istediğiniz her Remembrance kopyalanabiliyor), ikisinde de ise yok (bunlarda bazı Remembrance'lar kopyalanabiliyor).

Neyse, bu kadar tarih bilgisinden sonra gelelim haberimize :) Reddit'te bir arkadaş kalkmış, LEGO parçalarından Wandering Mausoleum inşa etmiş ve ortaya gerçekten de kusursuz bir iş çıkarmış. Tek kusuru Reddit başlığında Wandering yerine Wondering yazmak, o kadar da olur.

5000-6000 parça kullanılarak yapılan bu tasarımın ağırlığı 30 pound, yani yaklaşık 14 kilo. Mozolenin iç kısımlarında bolca Technic parça kullandığını söylüyor HoboSapient, bu da tasarımın oldukça sağlam bir temele sahip olmasını sağlamış.

Keşke Ideas yarışmasına katılsa da günün birinde gerçek bir LEGO seti olarak Elden Ring parçaları çıksa karşımıza.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum