Advertisement

Elite Dangerous Da Steam İncelemelerinden Nasibini Aldı

Oyuncuların en güçlü silahı

Bilgisayarımdan asla silmediğim oyunlardan biri Elite Dangerous. Fakat son dönemlerde kendisi de "Helldivers 2 tarfesinden" payını alıyor. Oyuncuların inceleme bombardımanına tuttuğu Elite Dangerous, uzun bir aradan sonra Steam notunda düşüş yaşadı.

Son dönemlerde gelen eleştiriler, oyuna eklenen yeni gemi ile alakalı. Elite Dangerous'a gelen yeni "Python Mk II" tahmin edebileceğiniz gibi oldukça fahiş bir fiyata satışa sunuldu. Bu gemiyi almak isteyen kullanıcılar 16.250 ARX'ı gözden çıkartmak zorunda. Ve oyun içerisinde haftada maksimum 400 ARX kazanabiliyorsunuz. Yani gemiyi almak için 41 hafta para biriktirmeniz gerekiyor...

Değişimler bununla sınırlı değil. Frontier oyun içi pazar olan ARX Store'a artık "önceden tasarlanmış gemiler" yüklemeye de başlayacak. Bu gemileri gerçek parayla satın alarak, hedeflerinize çok daha hızlı varabileceksiniz. Örneğin hazır bir madenci gemisi ile daha ilk seviyelerden çok daha fazla materyal çıkartabileceksiniz.

Oyuncular haliyle bu yeni içeriklerin Elite Dangerous'u olmadığı kadar "P2W" hale getirdiğini söylüyor. Siz ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum