Elite Dangerous PS4'e Yeni Bir Gizem ile Çıktı

Heyecan verici yeni bir bilmece

Uzay yolculuğu oyununu Elite Dangerous, PlayStation 4'te oyuncuların çözmesi için yeni bir gizem ile çıktı.

Görünüşe göre Elite Dangerous'ın PS4 için çıkması ile çakışan Frontier Developments, gizemli yeni yapıların eklenmesiyle yeni bir macera başlattı. Artık oyuncular, PS4, PC ve Xbox One'a yayılmış 400 milyardan fazla yıldız sisteminin ortak bir evrendeki gizemlerini ortaya çıkarmaya çalışacaklar.

PC ve Xbox One'daki komutanlar, en az beş yeni uzaylı yapısını ortaya çıkardı. Hikaye, bir oyuncunun, insanların işgal ettiği alana nispeten yakın olan bir gezegenin yüzeyinde büyük, sarmal bir yapı keşfetmesiyle başlamış. Yapının içinde ses çıkaran bir cihaz bulmuşlar. Cihazdan gelen sesi çözen oyuncular, bir çeşit harita gibi görünen bir spektrogramın ortaya çıktığını görmüşler. Olayları daha detaylı olarak incelemek isterseniz, Polygon'da büyük bir özet de bulunuyor.

Çapraz oynama, PlayStation 4, PC ve Xbox One'daki oyuncuların aynı anda oynamasına izin vermezken, oyuncular birleşik bir galaksiyi paylaşıyorlar. Bu, üç platformdaki oyuncuların bu gizemi çözmek için birlikte çalışabilecekleri anlamına geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum