Epic Games'in Kreatif Direktöründen Fortnite ile Avengers: Endgame İşbirliği Sinyali

Fortnite'ın yeni misafiri Iron Man mi?

Avengers: Endgame ay sonunda vizyona girecek ve çok büyük ihtimalle Fortnite'ta bir kez daha Avengers rüzgarı esecek. Hatırlarsanız Thanos benzer bir işbirliği ile Fortnite'a gelmiş ve çok büyük yankı uyandırmıştı. Thanos Infinity Gauntlet modunun tekrar Fortnite'a döneceğine dair sızıntıların ardından bu sefer de Epic Games'in Kreatif Direktörü Donald Mustard'dan yeni bir işbirliğinin sinyali geldi.

Mustard Twitter üzerinden Avengers'ın Iron Man'i Robert Downey Jr.'ın üzerinde Fortnite tişörtü olan resmini paylaştı ve altında "Çok iyi görünüyorsun Robert Downey Jr. Yakında görüşürüz! #teamdowney" mesajını verdi.

Elbette bu masum bir mesaj da olabilir, belki Mustard sadece Robert Downey Jr.'ın Fortnite tişörtü giymesine sevinmiştir ama cümleyi 'yakında görüşürüz' diye bitirmesi çok büyük ihtimalle yeni bir modu işaret ediyor. Daha önce de benzer işbirliğini gördüğümüz için bu ihtimal çok daha büyük bir olasılık.

Daha önceki Infinity Gauntlet modunda Fortnite oyuncuları Thanos rolüne bürünüyorlardı ama işin içinde Avengers yoktu. Eğer Robert Downey Jr. Epic Games ile çalışıyorsa bu sefer çok daha büyük çapta bir sürprizle karşılaşabiliriz. Belki de Avengers temalı Fortnite kostümleri görürüz, belli mi olur?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum