Epic Games Store’un Sıradaki Oyunları – FM 2024 ve Sniper Ghost Warriors Contracts

2 oyunla devam ediyorlar

Epic Games Store’da bu hafta Fallout Classic Collection ve Wild Card Football ücretsiz olarak verilirken önümüzdeki haftanın oyunları da Football Manager 2024 ve Sniper Ghost Warrior Contracts olarak açıklandı.

Football Manager serisi üzerine çok şey söylemeye gerek yoktur herhalde. Her yıl yeni versiyonuyla karşımıza çıkan seri, bizlere bir futbol takımının teknik direktörlüğü görevini üstlenme ve takımımızı zirveye taşıma zevkini yaşatıyor. Serinin şimdilik en güncel oyunu olan FM 2024 de bu tadı fazlasıyla veren bir oyun. Tuttuğunuz takımın gidişatından memnun değil misiniz? Gelin iş başına, “bu takım böyle yönetilir” diyerek neler yapabileceğinizi gösterin :)

Sniper Ghost Warrior Contracts da 2010’dan beri devam eden Sniper Ghost Warrior serisinin 2019 yılında çıkan üyesi. Serinin önceki oyunlarında pek de parlak bir performans sergilenmemiş, rakip seri Sniper Elite’in epey arkasında kalınmıştı. Son 2 oyun SGW Contracts ve SGW Contracts 2 ile rakibine yaklaşmış oldu. Keskin nişancılık oyunlarını seviyorsanız, bakılabilecek alternatiflerden.

Bu haftanın oyunları Fallout Classic Collection ve Wild Card Football’u 5 Eylül akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Football Manager 2024 ve Sniper Ghost Warrior Contracts’ı ise 5-12 Eylül tarihleri arasında EGS oyun kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sonrasında bizleri hangi oyunlar bekliyor dersiniz…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum