Fallout 76'da Binek Olmayacak - Düşük Seviyeli Oyuncular PvP'de Korunacak

Hızlı seyahat de var.

Fallout ve The Elder Scrolls serilerinin yönetmeni Todd Howard, komple çevrimiçi olacak Fallout 76'dan yeni bilgiler vermeye devam ediyor.

Fallout 76'da Direkt Olarak Diğer Oyunculara Nükleer Bomba Atamayacaksınız

Howard, Multiplayer.it'e verdiği röportajda oyunda hızlı seyahat (fast travel) özelliğinin yer alacağını fakat diğer çevrimiçi oyunlardan farklı olarak, oyuncuların herhangi bir binek ya da araca sahip olmayacaklarını belirtti.

Röportajdan aldığımız bir diğer bilgi de oyunun PvP modunda. Fallout 76’nın dünyasında insan NPC’ler yer almayacak, bunun yerine etrafta gördüğümüz tüm insanlar oyunu aynı sunucuda oynadığınız diğer oyuncular olarak. Bazı çevrimiçi toplulukların, PvP'si dizginlenmeyen oyunlarda oyunu diğerlerine nasıl zehir ettiklerini düşündüğümüzde, bu PvP sisteminin insanların gözünü korkutması çok normal. Howard’ın açıklamalarına göre, Fallout 76 oyuncuları ilk beş seviyede PvP’ye giremeyecekler, böylelikle oyuncular öncelikle oyunun dünyasına alışacak, sonra birbirlerini öldürmeye başlayacak. Howard her ne kadar PvP zorunlu değil dese de bu beş seviyelik sınır dışında PvP’ye bulaşmak istemeyen oyunculara ne gibi seçenekler sunulacağını açıklamaktan çekindi. Ayrıca oyunun çıkışından bir süre sonra tek başınıza oynayabileceğiniz sunucuların da geleceğini belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum