Fatal Fury: City of the Wolves’un Yeni Fragmanında Başrolümüz Terry Bogard

"Hungry Wolf"

King of Fighters'ın atası olarak adlandırılabilecek Fatal Fury oldukça uzun bir aradan sonra Fatal Fury: City of the Wolves ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Bu geri dönüş için önümüzde biraz daha süre var tabii. SNK de bu süreyi fragmanlarla dolduruyor. Karakter fragmanlarına bugün de bir yenisi katıldı: 

Bu fragmanımızın konuğu Terry Bogard. Kendisi aslında Fatal Fury'nin ana karakteri olarak değerlendirilebilir. Tanıtım metninde bu eski dostumuzun hikayesi güzel bir şekilde özetlenmiş durumda:

"South Town'ın efsanevi Aç Kurdu. Ezeli rakibi Geese Howard ile yaşadığı destansı karşılaşmanın ardından Geese'in oğlu Rock'ı himayesine alır ve ikisi ayrılmaz bir ekip haline gelirler - ta ki kader ağlarını örüp bir turnuva onları ayrı yollara gitmeye zorlayana kadar. Terry bundan sonraki birkaç yıl boyunca sokaklarda dövüşür. Ancak yaklaşan bir dövüş sanatları turnuvasının ("KOF") haberi ona ulaştığında, kaderle başka bir buluşmanın onu beklediğini fark eder."

Bu oyunda Terry Bogard'ı Michael Schneider seslendiriyor. Japonca seslendirme ise Takashi Kondo tarafından yapılıyor.

Fatal Fury: City of the Wolves, önümüzdeki yılın ilk aylarında oyun severlerle buluşacak. Bunca yılın ardından nasıl bir geri dönüş yapacak, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum