Fear The Walking Dead'in 3. Sezonu Meksika Sınırında Geçecek

Hola señor zombi como estas?

The Walking Dead'in sezon finali ile yeni sezon başlangıcı arasındaki dev boşluğu layığı ile kapatan Fear The Walking Dead'in 3. sezon fragmanı nihayet çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika sınırı arasında olan biteni anlatacak yeni sezon "Korkunla Yüzleş/Korktuğun Şey Ol" sloganı ile geliyor. Artık zombilerden mi bahsediyorlar yoksa ahlaki ve toplumsal değerlerini yitirmiş insanlardan mı bahsediyorlar bilmiyoruz. Ama bildiğimiz tek şey The Walking Dead evreninde zaman ilerledikçe insanların zombilerden daha tehlikeli hale geldiği gerçeği. Devletlerin artık aktif olmadığı bir faciada sınır kapısı ya da sınırlar ne kadar önemli olur tartışılır fakat birilerinin o sınırları kontrol etmek isteyeceği kesin. Hele Meksika gibi bireysel silahlanmanın ve örgütlenmenin oldukça yüksek olduğu bir ülkede neler olabileceğini düşündükçe heyecanlanıyorum. 

>The Walking Dead: A New Frontier Episode 4'ün Entrika Dolu Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Yeni sezon, bir başka AMC dizisine geçecek olan dizinin yapımcısı David Erickson'ın son sezonu olacak. Fakat söylenenlere göre dizi 4. sezonda farklı bir yapımcı ile yoluna devam edecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum