Final Fantasy XV: Episode Gladiolus'tan Yeni Videolar Var

Gladiolus kendini gösterdi

Final Fantasy XV’in Season Pass’ini alan oyuncuların gözünü diktiği DLC’lerden Episode Gladiolus için yeni videolar su yüzüne ulaştı.

28 Mart tarihinde çıkışını gerçekleştirecek Episode Gladiolus’un detayları PAX East 2017’den geldi. DLC’nin hikayesini ve oynanışını gördüğümüz bir de video yayınlandı.

Gladiolus’un Noctis’ten daha farklı bir oynanış sunacağını gelen detaylar sayesinde öğrendik. Noctis daha hareketli bir karakterken Gladiolus hem savunma hem de saldırı bakımından oldukça güçlü olduğundan savaş stili de buna göre yapılandırılmış durumda. Savunmanın oldukça önemli olduğu Gladiolus’ta savunmayı düzgün yaptığımız takdirde Rage barını dolduracağız. Saldırı tarafındaysa Glaiveheart barımız yer alıyor. İki bardan herhangi biri dolduğunda özel hareketler yapabileceğiz.

Final Fantasy XV: Episode Gladiolus ile ilgili olarak bölüm içerisinde, oyuna gelecek diğer DLC’lerden Episode Prompto’ya da top atılacağı söylendi. Aşağıdan Episode Gladiolus’un tanıtım videosunu ve DLC’yi PAX East’te oynayabilen bir kişiden alınmış 15 dakikalık oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum