Advertisement

Flappy Bird Furyasını Kaçırdıysanız, Siz de Klonu Oyunları İndirin

Çareler tükenmiyor.

Şu Flappy Bird’ün ünlenişini tüm AAA stüdyolar imrenerek izliyorlardır resmen. İnsanların ellerindeki telefonları kırıp yenilerini almalarına bile sebep olabilmiş, ekonomiye can veren, cildi gençleştiren, dişleri kuvvetlendiren, ayrıyetten aganigi......neyse, sakin olayım.

Şaka bir yana, gerçekten ufak çaplı ve bundan birkaç ay sonra kimsenin pek hatırlamayacağı bir sansasyon yarattı Flappy Bird. Mağazalardan kaldırılmasının ardındansa yerini klonları, ufak değişikliklerle aynı saç baş yolma amacını güden diğer oyunlar aldı.

Örneğin Fluffy vs Flappy birds, görsel olarak daha orijinal bir yapıya sahip ama oynanış mekaniği olarak aynı. Bunun yanında görselliğinde bile ucuza kaçılmış olan Fly Birdie – Flappy Bird Flyer var. Yani hık demiş, babasının burnundan düşmüş resmen.

Tabii olay sadece iOS kullanıcıları için geçerli değil. Eğer bir Android kullanıcısıysanız, sizin için de Happy Poo Flap var, kendisi.....evet...nasıl anlatsam ki.....uçan ve iz bırakan bir dışkı aslında.

Bu ve bunun gibi birçok farklı içeriği Eurogamer oturmuş, derlemiş. Aslında çok da kolay değil, çünkü basit bir “flappy birds” araması size bu seçenekleri pek sunmuyor. Ama eğer siz de bir şekilde telefonunuzdan sildiyseniz ve tir tir titriyor, yoksunluk krizinde kıvranıyorsanız bu alternatiflere göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum