For Honor'a Sonunda Dereceli Maç Sistemi Geliyor - İlk Testler Bugün!

Geç olsun güç olmasın demek isterdim, ama...

Ubisoft'un bu sene çıkardığı ve büyük umutlar beklediğimiz oyunu For Honor, potansiyelinin çok altında kalmıştı. Bunda sunucu sıkıntılarından tutun da çok oyunculu modlarıyla öne çıkan bir oyunda rekabetçi modlarının olmamasına kadar bir sürü detay var. Hatta For Honor'da oyuncu sayısının nasıl dibi gördüğünü bilmeyen de kalmadı herhalde.

Ubi, tee oyun ilk çıktığında rekabetçi modlarının da yolda olduğunu söylemişti, ancak bu modların ilkini daha test etmek bile haziran ayının sonuna kaldı. Ubisoft'tan gelen resmi bir duyuruya göre 29 Haziran'da yani bugün oyunun ilk rekabetçi modunu deneyebileceğiz. 

Bununla birlikte rekabetçi oyun modu testi sadece PC oyuncularına açık olacak ve bu teste katılabilmek için de oyunu son bir haftalık sürede PC'de oynamış olmanız gerekiyor. Rekabetçi oyun testlerinde şu an için sadece düello modu olacak yani maçlar 1v1 oynanacak.

Ubisoft'tan yapılan açıklamada "Turnuvalar ve rekabetçi oyun modları ekibimizin vizyonunda yer alan ve oyunu geliştirmeye başladığımız ilk günden beri aklımızda yer eden bir şeydi. Ekibimiz bu özelliği getirmek için çok çalıştı ve yakında tamamlanmış olacak. Artık oyuncularımızın da bunu test etme zamanı geldi diye düşünüyoruz. Kafamızdaki her şeyin gerektiği gibi çalıştığından emin olmak istiyoruz, tabii modu resmen çıkarmadan önce oyuncuların da geri bildirimlerini kaale alacağız. Halka açık test sayesinde ekibimiz bunu yapabilecek." ifadeleri yer aldı.

efsane-kilic-ustalari-galeri-haberici

Rekabetçi modunda bir lige dahil olmak için önce 20 tane maç yapmamız gerekecek. Ardından da Bronz, Gümüş, Altın, Platin ve Elmas seviyelerinden birine yerleştirilecekler. Her bir seviyenin de beş tane ligi olacak. Tabii test sunucusunda elde ettiğiniz seviyeler 4 Temmuz'da, testler sona erdiğinde sıfırlanacak. Ubisoft bu süreçte turnuvaları 7/24 takip edecek, geri bildirimleri değerlendirecek ve modu tamamen oynanabilir hale getirecek.

Açıkçası ben biraz geç kalındığını düşünenlerdenim. For Honor'u saatlerce oynadım ve sırf rekabetçi sistemi için geri döneceğimi zannetmiyorum. Bu noktada oyuncu kitlesini geri kazanmak için tek bir düello rekabetçi modundan fazlasını sunmaları lazım. Siz ne düşünüyorsunuz Oyungezerler? Bu mod For Honor'un oyuncu kitlesini geri getirir mi? Yeni bir kitle kazandırır mı?

Neticede Rainbow Six: Siege de benzeri bir başlangıç yapmıştı ve şimdiler de bir hayli toparladı aslında. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum