For Honor'un Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı 5 Binden 210 Bine Yükseldi

Tabii asıl soru bu kadar oyuncunun yüzde kaçı oyunda kalacak?

 Daha önce Steam'de eş zamanlı olarak en fazla 71 bin oyuncu sayısına erişebilen For Honor (ki onu da yine ücretsiz hafta sonuna borçluydu), normal şartlarda ortalama iki bin aktif oyuncuya sahip. Ancak oyunun bir kez daha geçici süre için ücretsiz olmasıyla birlikte eş zamanlı oyuncu sayısı 210 bini geçti. Bir süre için Steam'in en çok oynanan oyunlar listesinde de üçüncü sıraya yerleşti.

For Honor 27 Ağustos'a kadar ücretsiz olacak ve bu süreçte oyunu kütüphanenize eklerseniz oyun tamamen sizin oluyor. Üstelik bu kampanya Steam'in anasayfasında da duyuruldu. Haliyle böylesine büyük bir patlama kabul edilebilir diyebiliriz. Bu noktada asıl sormamız gereken soruysa For Honor bu oyuncu kitlesine sahip çıkabilecek mi? Oyun ilk çıktığında maç bulma sıkıntılarından tutun da bağlantı sıkıntılarına kadar zibilyon farklı problemle boğuşuyordu. Üstelik içerik konusunda da çok sıkıntılıydı. Oynanış olarak da meta belirli kahramanların belirli hareketleri arasında dönüyordu. Oyunun ilk turnuvasını da oyun hatası içeren bir komboyu kullanan bir oyuncu kazanmıştı ve bu büyük bir olay olmuştu. 

Eh, bir oyunu ücretsiz yapmak da genelde onu kurtarmak için yeterli olmuyor. Ubisoft'un oyunlarına desteği kısa vadede kesmiyor oluşu ve onları dipten çıkarmayı başarması (Rainbow Six Siege gibi) For Honor için umut beslememizi sağlıyor en azından. Bakalım yakın gelecekte oyunun kaderi hangi yönde ilerleyecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum