Fortnite'a Geri Gelmesini İstediğimiz 6 Oyun Modu

Eğlencenin farklı bir boyutu gibiydiler!

Fortnite dünyasına adım attığımızdan itibaren dönem dönem bazı sınırlı modlarla karşılaştık. Bu sınırlı modlar kimi zaman sadece 1 hafta, kimi zaman ise sadece 1 ay kadar sürdü diyebiliriz. Bu modların ortak bir noktası ise son derece eğlenceli oluşları.

Hal böyle olunca bu zamana kadar oynadığımız en eğlenceli modları bir listeleyelim dedik. Umarız bir gün tekrar geri gelirler!

50v50

Fortnite'ın en sevilen modlarının başında yer alıyor. Bu modda 100 oyuncu kelimenin tam anlamıyla epik bir savaşa giriyordu. Tüm bunları yaparken ise 4 kişilik gruplar oluşturup arkadaşlarımız ile bu maceraya atılıyorduk. Bu modun amacı ise ne kontrol noktası ele geçirmek ne de görev tamamlamaktı. Tek amaç rakip takımdaki 50 kişiyide öldürmekti.

Dehşetli Kapışma

Bu mod ile birlikte oyuncular hem haritadaki canavarlara hem de rakip takımın oyuncularına karşı mücadele ediyordu. Oyuncular 32’şer kişilik iki takıma ayrılıyor. Modun nihai amacı rakip takımı alt etmek olsa da bu o kadar kolay değil. Çünkü, takımların ayrıca haritada ortaya çıkan Küp Canavarları’na karşı da dikkatli olmaları gerekiyordu. Ayrıca bu moda özel olarak oyuncuların yok ettikleri canavarlardan silah ve eşya düşürme şansları vardı. Altın canavarlar ve canavarların çıktığı yerler yok edildiğindeyse Efsanevi türde eşyalar düşüyordu.

Baskın (Fırtına)

Battle Royale’in hızlandırılmış bir versiyonu olarak tanımlanabilecek bu modda fırtına maçın başından itibaren daralmaya başlıyordu ve çemberler arasındaki bekleme süresi çok daha kısa bir hale gelmişti. Oyun başından beri var olan fırtınanın ortasında ne sandık ne de ganimet toplamaya odaklanabiliyorduk. Bu modda tek amaç fırtınadan kaçıp, daralan alanlarda rakiplerimizi alt etmekti. 15 Dakika kadar süren oyunda aksiyon bitmek bilmiyordu.

Fortnite

Disko Hakimiyeti

Bu modda harita boyunca çeşitli noktaların kontrolünü ele geçirmek için kıyasıya yarışıyorduk. Daha önceleri alışkın olduğumuz usülde ele geçireceğimizi sanarken bu mod ile biraz şaşırmıştık. Bu modun farkı, puan kazanmak için belirli bölgede dans etmekti. Yani, iyi dans eden tüm haritadaki kontrol noktalarının sahibi oluyordu.

Büyük Vurgun

Haritanın farklı bölgelerinde ortaya çıkan mücevherleri bulup, haritadaki kaçış minibüslerinden birine ulaşarak mücevherlerle birlikte kaçmaya çalıştığımız bir moddu. Bu modun bir getirisi daha vardı tabii. Soygun havasına tam olarak girebilmemiz için farklı iki kostüm getirmişti. Bunlarda zaten resimden göreceğiniz gibi tam bir kumarhane havasındaydı.

Fortnite'ın Büyük Vurgun ile ilgili görsel sonucu

Thanos

Avengers: Infinity War'un Thanos'u Fortnite'a geldiğinde adeta ortalık yıkılmıştı. Tüm oyuncular haritanın belirli bir noktasında beliren Thanos'un Eldivenine ulaşmak için kıyasıya kapışıyordu. Bu eldivene sahip olan oyuncular tüm eşyalarını kaybediyor fakat Thanos'un kendisine bürünüyordu. Thanos olduğumuzda ise ekstra kalkan, can yenileme, sınırsız uçma ve büyük bir mesafe kateden zıplama yeteneğine kavuşuyorduk. Tüm bunların yanında da tabii yeni yeteneklerimiz bizlerle birlikte oluyordu.

thanos fortnite ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR
Parolamı Unuttum