Fortnite'ın Battle Royale Modu 10 Milyon Oyuncuyu Aştı!

Fortnite'ı durdurabilene aşkolsun

Daha dün gibi hatırlıyorum, bundan tam bir hafta önce Epic Games Fortnite'ın 7 milyon oyuncuyu geçtiğini açıklamıştı ve ben de bu durum için Fortnite coştu demiştim. Görünüşe göre Fortnite coşmaya, oyuncular akın akın Fortnite'a gelmeye devam ediyor.

Bu kadar kısa bir süre içinde oyuncu sayısını bu denli arttırması inanılmaz gibi gelse de Epic Games şimdi de Fornite'ın Battle Royale modunu oynayan oyuncu sayısının 10 milyonu geçtiğini açıkladı. Evet doğru okudunuz, 10 milyon! Yani bu da demek oluyor ki aradan geçen bir hafta içinde 3 milyon oyuncu daha Battle Royale moduna göz atmaya karar vermiş. Bu modun daha ilk günden 1 milyon oyuncuya eriştiğini düşünürsek bir haftada 3 milyonluk artış kulağa çok da imkansız gelmiyor olabilir ama burada çok ciddi bir sayıdan bahsediyoruz.

Fortnite Steam üzerinde bulunmuyor, dolayısıyla tam olarak ne kadar sattığını veya eş zamanlı olarak kaç oyuncunun oynuyor olduğu gibi bilgilere dışarıdan ulaşamıyoruz ve bu yüzden de Epic Games'in verdiği rakamlara inanmak durumundayız. Ama koskoca firma da neden durumu abartsın ki, değil mi ama?

Epic Games'in yayınladığı bilgi görselinde dikkat çeken başka sayılar da var. Örneğin bu 10 milyon oyuncu yalnızca Battle Royale modunun iki hafta içinde ulaştığı sayı, bunun İsveç'in nüfusuna denk olduğunu belirtmiş Epic Games. Oyuncular bu moda 45 milyon saatlerini vermişler, bu da oyuncu başına yaklaşık 4.5 saat süre harcanmış demektir. Yayınlanan bilgi görseli Epic Games'in kendine has esprili tarzını da yansıtıyor, belki de bu yüzden kazanıyor bu adamlar. Otobüsten atlayan oyuncu sayısı 292 milyonmuş ya hani, bunu da Patrick Swayze'ın Point Break'te uçaktan atlama sayısıyla karşılaştırmışlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum