Forza Horizon 5'in Ek Paketi Sızdırıldı

Hot Wheels tutkusu devam ediyor

Playground Games, Forza Horizon ve Hot Wheels arasındaki ortaklık, Forza Horizon 5 ile de devam edecek. İlk olarak Forza Horizon 3'te güçlerini birleştiren bu ikili, bizi çocukluğumuza götürmeyi başarmıştı. Forza Horizon 5'in ilk DLC'si ile birlikte bir kez daha o eski güzel günleri ziyaret etme fırsatı bulacağız.

Steam üzerinden kısa süreliğine sızdırılan DLC sayfası, Forza Horizon 5'in yeni ek paketi hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor. Summer Games Fest kapsamında tanıtılacak olan ek paket, kısa süre içerisinde oyuncular tarafından fark edildi. Steam şu sıralarda sayfayı kapatmış olsa da ekran görüntülerinden DLC'nin detaylarını görebiliyoruz.

Hot Wheels DLC'si ile birlikte Forza'nın uzun süredir devam ettirdiği bir gelenek de son bulmuş olacak. Normal şartlar altında Forza serisinde ilk olarak yeni bölgeleri açan DLC'ler yayınlayan Playground Games, ilk kez öncelikle Hot Wheels ek paketini yayınlayacak. Paketin ne zaman çıkış yapacağı belli olmasa da kendisini 12 Haziran'da düzenlenecek Microsoft ve Bethesda sunumunda görebileceğimize inanıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum