Game of Thrones'un 7. Sezon İkinci Fragmanı Çıktı - Kış Geldi!

Jon Snow tüm krallıkları Gece Kralı'na karşı bir araya getirmeye çalışıyor.

 HBO yaklaşık bir saat kadar önce Game of Thrones'un yedinci sezonundan yeni bir fragman yayımladı ve Gece Kralı'nın gelişini vurguladı. Zira fragmanın adı "Kış Geldi". Eh, bu mesajın ne demek olduğunu da artık hepimiz biliyoruz.

Krallıklar hala birbiriyle savaşadursun asıl savaş, asıl düşman artık kapıda ve çok güçlü bir orduyla geliyor. Daenerys'in Westeros'a çıkışı da tıpkı beklediğimiz gibi bir sürü savaşı yanında getiriyor. Tüm fragman boyunca herkes birbirinin boğazına sarılmışken, Petr Baelish hala gölgelerden insanları manipule ederken herkesi bir araya getirmeye çalışan tek kişi ise Jon Snow olarak dikkat çekiyor. 

Yedinci sezon için yayımlanan ikinci fragman da bizi gaza getirmeyi başardı. Özellikle savaş sahneleri ve ejderha sahneleri doyurucu olacak gibi gözüküyor. Umarım fragmanda gördüklerimizin azıcık daha fazlası olmaz da drama kadar aksiyona da doyarız. Fragmanda Jon Snow'un monologu da Dany'nin sahnelerinin başlangıcına denk geliyor. Buradan Jon'un Dany ile konuştuğu mesajını çıkarabiliriz, hatta belki de kesinlikle çıkarmalıyız. 

Son olarak da Sansa Stark'ın Stark'lardan birinin daha gidici olduğu yönünde minik bir kehaneti ya da hikayesi var. Bakalım bu gerçek çıkacak mı?

Game of Thrones'un yedinci sezonu 16 Temmuz 2017'de başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum