Game Pass'e Önümüzdeki Dönemde Eklenecek Oyunlar Göz Alıyor

Game Pass, geleceği şekillendireceğe benziyor

X019'un en görkemli kısmı ne yeni tanıtılan oyunlar, ne dünya prömiyerleri, ne de izlediğimiz fragmanlardı. Gördüğümüz neredeyse her şeyin Game Pass bünyesinde olacak olması ciddi anlamda inanılmazken, üstüne bir de önümüzdeki dönemde Game Pass'e katılacak oyunları öğrenince iyice heyecanlandık desem yeridir.

Zaten Xbox'ın Twitter hesabı da bu haberi aynı şu şekilde verdi:

"WE WILL BE ADDING THE WITCHER 3, HALO REACH, BLEEDING EDGE, THE YAKUZA FRANCHISE AND THE FINAL FANTASY FRANCHISE. WE ORIGINALLY TYPED THIS IN LOWERCASE BUT IT DIDN’T FEEL RIGHT".

Yani diyor ki, normalde bunu küçük harflerle yazdık ama öylesi doğru gelmedi. Böylesine büyük bir haber ancak böyle bağıra bağıra yazılır diyorlar yani :)

Game Pass'e çıkışlarıyla birlikte aralarında Streets of Rage 4, Carrion, CrisTales gibi isimlerin de bulunduğu tonla indie oyun gelecek. Ama daha da önemlisi The Witcher 3 Wild Hunt, tüm Final Fantasy serisi, Yakuza serisi de Game Pass'te yerini alacak dev isimler olarak dikkat çekiyor. Tüm bu oyunlar hem Xbox'ta, hem de PC'de oynanabilecek üstelik.

Bleeding Edge, Wasteland 3, Halo Reach, Grounded, Everwild gibi birinci parti oyunlarınsa zaten ilk günden Game Pass'e katılacaklarını biliyoruz.

Dahası, xCloud oyun yayını sistemi de yine gelecek yıl Game Pass'e katılacak ve bu sayede tüm Game Pass oyunlarını tablet veya telefonlarda (ya da diğer ekranlarda) oynayabileceksiniz.

Kısacası Microsoft, Game Pass ile atılabilecek tüm doğru adımları atıyor gibi görünüyor. Şu an Game Pass Ultimate'in 3 aylık aboneliğinin kampanyalı olarak sadece ve sadece 5,9 lira olduğunu da hatırlatayım.

YORUMLAR
Mehmet
16 Kasım 2019 02:16

o kadar da göz alıcı değil gibi. ben forza horizon 4 ve outer worlds icin ciddi düsünüyorum gerci

yusufulas
15 Kasım 2019 12:24

Oyun almayı bırakacağız bu gidişle :P

Kemal Karslı
15 Kasım 2019 00:49

Master Chef Collection Steam de 61 TL Reach hariç (18.5 TL) oyunların her birinin tekil fiyatları da 61 TL bir fiyat hatası olabilir o yüzden kaçırmadan alın bence. 

Decypher
Kemal Karslı
15 Kasım 2019 01:02

Sanırım fiyat hatası tekil oyunlarda var. Paketin normal fiyatı 40$  ama yurtdışından girince tekil oyunların fiyatları N/A (yok) olarak görünüyor. Nedense bizim Steam onlara da otomatik olarak 61 lira fiyat koymuş.

sSnake
Decypher
15 Kasım 2019 13:30

Reach'in fiyatı değişmemiş onun dışında diğer oyunlar bizde de N/A olmuş demek ki paket fiyatı doğru.


Parolamı Unuttum