Gearbox, PAX East Fuarında Yeni Bir Oyun Daha Tanıtacak!

Önümüzdeki günlerde bolca Gearbox'tan konuşacağız herhalde

Gearbox, PAX East 2019'da göreceklerimize dair ipuçları vermeye devam ediyor. Dün de söylediğimiz gibi attıkları ilk tweet şüphe götürmeyecek biçimde Borderlands 3'ü işaret ediyordu ki zaten PAX East fuarında bu oyunun duyurulacağı artık garanti gibi bir şey. Tamam resmi olarak Borderlands 3 demediler ama demiş kadar oldular. Ancak fuarda karşılaşacağımız sürprizler bununla sınırlı değil çünkü Gearbox yepyeni bir oyunun daha tanıtımını yapacağını söyledi.

Bu sefer bu yeni oyunun ne olduğuna dair hiçkimsenin bir fikri yok.

Bu seferki görsel daha bir bilimkurgu temalı. Elbette bunun Borderlands ile bir ilgisi yok, zaten kafalar karışmasın diye de "başka bir oyun" tabirini kullanmış Gearbox.

Gearbox Software sadece bir geliştirici değil bildiğiniz gibi, yayıncılık da yapıyor. Dolayısıyla ipucu verdikleri bu oyun kendi bünyelerinde geliştirilen bir oyun olabilir de, olmayabilir de. Yayınlanan görsel Gearbox'ın önceki oyunlarında gördüğümüz çizim tarzının dışında olduğu için akıllara bunun We Happy Few gibi bir dış proje olabileceği geliyor.

Bakalım önümüzdeki günlerde daha da başka oyunlarla ilgili ipuçları da verecek mi Gearbox? Sonuçta PAX East'e gayet iyi hazırlandıklarını daha önce de belirtmişler, 'yeni oyunlar' göstereceklerini söylemişlerdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum