Ghost Recon Wildlands'in Yaması Optimizasyon Sorunlarını Çözüyor

Bu sıkıntıları önceden düşünseydiniz keşke.

 Ghost Recon Wildlands'in PC çıkışı biraz sıkıntılı oldu. Oyunun optimizasyonu problemli olduğu için uygulamanın çökmesi, grafik kartlarının çalışmayı durdurması ve büyük FPS düşüşleri yaşanıyordu. Yani Ubisoft yine bir işi daha yarım yaptı. Oyuna gelen yeni yamayla birlikte bu sıkıntıların çözülmesi bekleniyor. Tabii siz yine de ekran kartınızı en güncel sürüme yükseltmeyi unutmayın. 

> Ghost Recon Wildlands Parasını Hak Ediyor mu? - İnceleme 

Yapılan resmi açıklamada yeni yamanın performans sıkıntılarını çözeceği, çok çekirdekli işlemcilerden daha iyi performans alınacağı belirtildi. Aynı zamanda oyunun çökmesine sebep olan hataların giderildiği de not düşüldü. Yeni yama yaklaşık olarak 4 GB ve hafta sonunda eklenen 5 GB'lik yamayı da düşünürsek Türkiye'de oyuncuların şu an için Ubisoft'a biraz kızgın olduğunu söyleyebiliriz. Yama yapmadan da çok oyunculu modunu oynayabileceğiz, ama tarafların aynı sürümde olması gerekiyor. 

Oyunun önemli eksiklerinden biri de SLI ve Crossfire desteğinin zayıf olmasıydı ve bu yama ile birlikte birden fazla ekran kartı desteğinin daha iyi bir seviyeye çekildiği belirtildi.

Ghost Recon Wildlands'in 1.1.5 yaması ile umarım çok daha oynanabilir bir oyun karşımıza çıkacak. Zira biz ofiste oynarken bile yer yer performans sıkıntıları yaşadık. Oyunun konsol performansı ise çok daha iyiydi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum