God of War'da Hiçbir Şekilde Mikro Ödeme Bulunmayacak

Adamsın Barlog

Yapımcılar bizleri mikro ödemelere o kadar alıştırdılar ki bir oyunda mikro ödemeye dair bir şey olmayacağını duyduğumuzda şaşırır hale geldik. Neyse ki Sony'nin tüm dünyada büyük bir heyecanla beklenen yeni oyunu God of War'un yönetmeni birinci ağızdan en net açıklamayı yaptı ve oyunda hiçbir şekilde mikro ödeme bulunmayacağını söyledi.

Cory Barlog'un zaten renkli bir kişilik olduğunu biliyorsunuz. Barlog resmi Twitter hesabından bir odun ateşini gösteren bir resim yayınladı ve God of War ile ilgili bir etkinlik için Berlin'de olduğunu duyurdu. Tabi Barlog'un her tweetinde olduğu gibi yine takipçilerinden sorular da gecikmedi ve bir oyuncu kendisine şu soruyu yöneltti: "Oyunda mikro ödemeler olacak mı? Gerçek para karşılığında giysi satmak falan?". Soruyu soran arkadaşın eklediği ekran görüntüsünde oyun içi para birimine benzeyen bir kısım dikkati çekiyordu ve bunun mikro ödemelerle ilgisi olup olmadığını merak etmişti.

Barlog'un cevabının ne kadar net olduğunu siz de aşağıda görebilirsiniz:

> Sony'den Gövde Gösterisi - NBA Maçında Sahaya God of War Reklamı Yansıttılar!

Şimdi yine uslu uslu 20 Nisan'ı beklemeye devam edebiliriz. God of War, PlayStation 4'e özel olarak 20 Nisan'da bizlerle olacak. Oyunda Türkçe altyazı desteğinin bulunacağını da birkez daha hatırlatmış olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum