God of War Hayranları İçin Theseus VR!

God of War tadında bir oyun!

God of War tarzı bir oyun arayanlardansanız Theseus sizler için ilaç gibi gelecek. VR desteği ile birlikte gelecek olan oyun, God of War'daki gibi birden fazla Yunan efsanesine değil, tek bir olaya odaklanıyor. Hikayede, The Theseus'un rolünü biz üstleniyoruz.

Theseus, Yunan tarihinde Atina'nın efsanevi kralı olarak geçiyor. Oyunda elimizden düşürmediğimiz kılıç ise bize babamız Egeus'un emaneti. Kılıcın elimize geçiş hikayesi ise oldukça enteresan. Egeus'un bir türlü çocuğu olmamaktadır. Efsaneye göre ise eşi Ethra ile denize yüzmeye gittikten sonra Ethra bir süre sonra hamile kalıyor. Egeus, doğumu beklemeden Atina'ya gitmesi gerektiği için kılıcını ve sandaletlerini bir kayanın altına bırakıp, "çocuğumuz olduğunda onları alsın ve soyunu kanıtlasın," der. (Gerçi babamızın Poseidon olduğuda söyleniyor.) Theseus, Atina'lılar için ise Hercules'e denktir.

Oyun üçüncü kamera açısı ve gamepad ile oynanır durumda olacak. Ancak, ayarlar menüsünden VR desteğini açabileceksiniz. Oyun içinde hikaye, yukarıda anlatılan olayların gelişmesi ve krallık yoluna doğru ilerliyor. İçinde bulunduğumuz labirentten çıkmak ve labirentin içindeki gerçeği ortaya çıkarmak ilk amacımız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum