God of War Ragnarök'ün 2023'e Ertelendiği Söyleniyor

Sony'den henüz yorum yok

Gamereactor'ün iddiasına göre God of War Ragnarök geçtiğimiz günlerde bir gecikme durumu yaşadı ve bunun sonucunda da oyunun çıkışı 2023 yılına ertelendi. Site, bu haberi 'çeşitli Avrupa kaynaklarından teyit ettiğini' belirtiyor.

Sony iddialar karşısında herhangi bir açıklama yapmadı.

Resetera'daki paylaşımda ise Bloomberg'den Jason Schreier bu iddiaya şüpheyle yaklaştığını belirtmiş. "Tersini kanıtlamak zor olsa da Bunu Birinci Elden Bilebilecek Bir Kişi bana 2023'e ertelemeye dair bir şey duymadığını söyledi, Bunu İkinci Elden Bilebilecek Bir Kişi de öyle" diyor Schreier.

Gamereactor bu makaleyi paylaşmadan önce oyunun PlayStation Network'te bulunan placeholder çıkış tarihinin 30 Eylül'den 31 Aralık'a değiştirildiği söylenmişti. Bu da PSN'e eklenen yeni uygulamalarla ilgili verileri toplayan PlayStation Game Size ismindeki Twitter hesabının bulgusu.

Eğer ortada böyle bir erteleme varsa, şöyle güzel bir fragman eşliğinde kesin çıkış tarihi açıklayarak tepkilerin önüne geçebilir Sony. Kim bilir, belki bu aralar o fragmanı görürüz.

YORUMLAR
waltran
9 Haziran 2022 18:03

Aha Jason"in icerdeki adamlarinin kim oldugunu bulacak Sony, sirkette sadece o 2 kisiye ertelenecegini soylememislerse :O

Parolamı Unuttum