God of War Ragnarök’ün Yönetmeni Bir Castlevania Oyunu Yapmak İstiyor

Hayranlara da iş düşüyor

God of War Ragnarök'ün yönetmeni Eric Williams, katıldığı Kinda Funny Games Spoilercast programında bir sonraki projesi olarak bir Castlevania oyunu üzerinde çalışmak istediğini söyledi.

Elbette ki bunun gerçekleşmesi için Konami'nin bu efsane serinin lisansını vermeyi kabul etmesi lazım, burada da Williams'a gömre devreye serinin ve Sony Santa Monica'nın hayranları giriyor.

Açıklamasının üzerine "bu yüzden başım derde girecek!" diyen Williams sözlerine şöyle devam etmiş: "Sizler bunun gerçek olmasını sağlayabilirsiniz, çünkü siz çok büyük bir kitlesiniz... Sırada ne yapacağımı bilmiyorum ama biri bana Castlevania lisansı verirse bunu gerçekleştirmeyi çok isterim".

Aslında bu öyle çok da uzak bir ihtimal değil. Sonuçta Konami ünlü oyunlarını dış stüdyolara verme politikasını esnetmiş durumda ki bunun en yakın örneğini de Silent Hill'de gördük zaten. Ana seriden son Castlevania oyununu 2014 yılında Lords of Shadow ile görmüştük. Yani aynı Silent Hill serisinde olduğu gibi Castlevania serisi de uzun yıllar uykuda kalmış bir seri.

Sony Santa Monica şu anda birden çok proje üzerinde çalışıyor ama bunlar arasında neden bir de Castlevania eklenmesin ki?

YORUMLAR
ocelot1789
24 Kasım 2022 23:35

Cory ayrı bir seviye. 2018 GoW'da sadece Baldur bile tek başına çok epikti. Sinematik olsun, gameplay dövüşü olsun. Basit sayılabilecek bir tanrıyla kapışmanın epikliği, Asgard'ı indirmenin altında kalmış. Cory GoW2'yi yönetirken bile sadece bir Zeus fight'ı vardı ve tek başına 3. oyundan iyiydi. Cory öyle tam bir panteon'u öldürecek kadar epik bir şey yönetmedi henüz, cesareti mi yok bilinmez ama Ragnarok boss'ları iyi tasarlanmış MMO bossları gibiydi. Odin bosu gerçekten bir MMO fight'ı gibiydi. Thor'a laf yok. Sadece beklediğimden aşağıdaydı. Odin ile kapışmak nasıl Baldur'dan aşağıda kalır anlamak güç.

Parolamı Unuttum