God of War’un Yapımcısı Santa Monica Studio Yeni Personel Alımına Başlamış

Yeni God of War oyunu için mi acaba, siz ne dersiniz?

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan stüdyolarından birisi de God of War'u bizlerle buluşturan Santa Monica Studio oldu şüphesiz. Bütçesi ve personel sayısı kendisinden kat kat fazla olan Rockstar Games ve Ubisoft gibi firmaların çıkarttıkları oyunlarla yarışan ve zirveye oynayan bir yapım ile karşımıza çıkmışlardı.

Satış rakamları, incelemelerden elde edilen yüksek puanlar, kazanılan ödüller ve oyunculardan gelen olumlu tepkiler yapımcının yüzünü güldürmüştü. God of War serisinin yeniden yükselişe geçmesine de vesile oldu son oyun.

Şimdi Santa Monica ekibi önümüzdeki döneme yönelik çalışmalara başlamış durumda. Twitter hesabından paylaştıkları mesajla ekibin genişletileceğini ve yeni işe alımların başladığını ilan ettiler:

Mesajda ön plana çıkartılan ilanlar savaş mekaniği, hikâye anlatımı ve oyun motoru tasarımlarında odaklanıyor. İşe alımlar bu grupla kısıtlı değil, çok sayıda ilan bulunuyor Santa Monica'nın sitesinde.

Bu yıl yeni ekibin oluşturulması ile geçecekmiş gibi görünüyor. Ama yine de yeni God of War oyunu için heyecanlanmadan edemiyor; gelecek haberleri dört gözle bekliyoruz. Yakından takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum