Green Lantern Corps Filmi İçin Düğmeye Basıldı

Bu sefer sinemadan başımız dik ayrılalım lütfen!

Warner Bros. sinemada DC Evreni kurmak için oldukça yoğun çalışıyor. Bir çok isim ve proje üzerinde çalışılmasına rağmen DC'nin ağır toplarından Green Lantern hakkında hiçbir açıklama yoktu.

2011 yılında Ryan Reynolds'un başrolünde olduğu filmin başarısızlığının ardından oldukça temkinli adımlar atan Warner Bros, nihayet resmi bir açıklama yaptı! Green Lantern Corps. adını verdikleri filmin senaristleri ve yapımcıları internet üzerinden açıklandı. Senaryosu DavidGoyer (The Dark Knight, Man of Steel, Batman v Superman) ve JustinRhodes (Grassroots) tarafından yazılacak filmin prodüksiyonunu DC'nin başındaki isim GeoffJohns ve JonBerg üstlenecek. Film iki Green Lantern'a, HalJordan ve John Steward'a yer verecek. Yapılan açıklamaya göre "uzayda geçen bir Cehennem Silahı" tadında olacakmış film. Fakat bunun için Hal Jordan ne kadar doğru bir seçim, tartışılır. Hal Jordan yerine GuyGardner olsa gerçekten bir Cehennem Silahı lezzeti alabilirdik. Aynı karakterde iki kahramanın kankalığı ne kadar eğlenceli olur bilemiyorum. Belki yönetmen ve oyuncular açıklandıktan sonra daha net bir fikre sahip olabiliriz.

Tabii ki filmin adının Green Lantern Corps olması diğer Green Lantern'lerin de filmde yer alacağını bize müjdeliyor. Kilawog, Salaak, Aanya gibi isimleri tekrar beyaz perdede görecek olmak heyecan verici.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum