GTA Online, Feyk GTA 6 Mesajlarıyla Doldu Taştı

Umutlar başka bahara

Dün Grand Theft Auto Online oyuncularını oldukça şaşırtan ve dalga dalga yayılan bir gelişme oldu. Bazı oyuncular Rockstar Games'in GTA 6 reklamları yaptığını gördü ve bu reklamlara göre oyun hem 2019'da çıkacaktı, hem de şimdiden ön sipariş verilebilecekti. Rockstar'ın günün birinde mutlaka GTA 6'yı çıkaracağını biliyoruz ama bu büyük stüdyonun yeni oyununun duyurusunu GTA Online içerisinde reklamla yapması inanılır bir şey değildi. Zaten bunlara inanmamak da lazımdı çünkü gördüğünüz o mesajlar feykti ve oyunu hackleyen oyuncular tarafından gönderiliyordu.

Tabii "acaba doğruysa" diye düşünenlerin sayısı çoğaldıkça haber de paylaşılmaya devam etti ve paylaşıldıkça da gerçek sananların sayısı aynı hızla çoğaldı. Tam bir kulaktan kulağa durumu yani.

Bu feyk mesajlar göründüğü kadar masum da değil üstelik, bazı oyuncuların oyunlarının çakılmasına bile neden olmuş. Bu mesajlar anlaşıldığı kadarıyla oyunun yalnızca PC, Xbox 360 ve PS3 versiyonlarını oynayan oyuncular tarafından görülüyor, çünkü bu platfomlar çok uzun süredir modlara ve hacklere açık olan platformlar. Henüz GTA 6 reklamlarının oyunun PS4 veya Xbox One platformlarında çıktığına dair bir kanıt da yok. Sırf bu bile, yani bu reklamın tüm oyuncular değil de yalnızca belli platformlardaki oyuncular tarafından görülüyor olması bile mesajların Rockstar Games'ten gelmediğinin kanıtı olarak görülebilir.

Yani sevgili Oyungezerler, GTA 6 heyecanı buraya kadarmış :) Hele bir Red Dead Redemption 2 çıksın da, GTA 6 söylentilerine o zaman gönül rahatlığıyla başlayabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum