GTA Online’ın Yeni Ek Paketi Arena War Yayımlandı

GTA Online'da Arena Savaşları başlasın o zaman...

Grand Theft Auto Online için yeni bir ek paket yayımlandı. Ek paketle birlikte oyuncular Maze Bank Arena'ya girip araçlarıyla gladyatör misali bir kapışmaya imza atabilecekler.

Arena War ile aracınızı bir ölüm makinesi haline getirebilmenize imkan veren yeni bir atölye, 7 yeni arena etkinliği modu, başarımları açmanızı ve yeni kostümlere ulaşmanızı sağlayacak ilerleme takip yeteneği gibi özellikler eklenmiş oyuna. 12 yeni araç da oyuncuların kullanımına sunulmuş durumda.

Modlar içerisinde, oyuncuların piste çıkıp diğer silahlı araçlarla kapıştığı ve en son ayakta kalan oyuncu olmaya çalıştığı arena modu "Carnage" ön plana çıkıyor bu eklentide. Bir yandan bayrak yarışı gibi klasik modlar devam ederken, canavar araçlar ile bu araçlardan kurtulup hayatta kalmaya çalışan ekoloji dostu araçların mücadelesi şeklinde özetlenebilecek "Here Come the Monsters" gibi yenileri de geliyor.

GTA Online'ın en yeni eklentisi olan Arena War dün itibariyle yayımlandı. 17 Aralık tarihine kadar oyuna giriş yapanlar; bedava oyun içi t-shirt ve iki kat GTA parası gibi ödüller kazanabilecek, silah satıcılarında indirimli alışveriş yapabilecekler. İlginizi çektiyse sizi de arenaya alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum