GTA V Motoru İle Yaratılmış Bu Kısa Filmi İzlerken Gözlerinize İnanamayacaksınız

Yok artık

Grand Theft Auto 5 belki dört yıllık bir oyun olabilir, ama hala çılgın satmaya devam ediyor ve harika görünüyor. Ama emin olun, oyun motorunun aşağıda izleyeceğiniz filmdeki kadar harika görünebileceğini siz bile tahmin edemezdiniz.

Yönetmen Matt MacDonald, GTA V motorunu kullanarak Not Normal adında 12 dakikalık bir kısa film hazırlamış ve bu film oyun motoruyla yapılmış bir film gibi değil de Los Angeles sokaklarında çekilmiş, büyük bütçeli bir film gibi görünüyor.

MacDonald filmi hazırlarken oyunun PC versiyonunda çok sayıda mod kullanmış ama film yalnızca inanılmaz görsellere sahip olmakla kalmıyor, hikayesi de son derece zekice ve ilgi çekici biçimde kurgulanmış. Sadece güzel görüntülerden oluşan anlamsız bir film değil yani bu. Hatta şöyle söyleyeyim, filmde bir araba takip sahnesi var ki, of of diyorum. Filmi tam ekran ve hatta mümkünse 2K çözünürlükte seyretmenizi öneririm.

MacDonald daha önce de aralarında Nintendo 64 klasiği GoldenEye 007'den esinlendiği GoldenBox'ın da bulunduğu çeşitli kısa filmler ve videolar hazırlamış.

İsterseniz yönetmenin Not Normal'ı nasıl hazırladığına dair bilgileri paylaştığı sahne arkası videosunu da seyredebilir ve bu sayede belki bundan ilham alıp gaza gelerek kendi kısa filmlerinizi yaratmaya deneyebilirsiniz. Neden olmasın ki? MacDonald yaptıklarını son derece detaylı ve anlaşılır şekilde anlatmış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum