H1Z1 Oynaması Ücretsiz Oldu

H1Z1'den geri dönme çabaları devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta H1Z1'in oyuncularının %91'ini kaybettiğini öğrendikten sonra Daybreak Game Company, çeşitli hamleler yapmaya başladı. Bunlardan ilki oyunu Erken Erişim'den çıkarmak oldu. Erken Erişim'den çıkarken de oyuna Auto Royale isimli, arabalar üzerinden ilerleyen yeni bir mod da geldi. Bu modda 4 kişilik arabalar üzerinden diğer arabaları patlatmaya çalışıyorsunuz. H1Z1'in bu hareketinden sonraki yeni hamlesi de oyunu ücretsiz yapmak oldu.

Oyunu daha önceden satın alanlar H1Z1 Appreciation Pack'e sahip oldular. Bu pack içerisinde üç adet skin, 10 Victory Crate ve 10.000 Skull para bulunuyor. Oyunun genel müdürü Anthony Castoro "H1Z1'in oynaması ücretsiz olmasını açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Bu karar sadece Battle Royale ve Auto Royale versiyonumuzu daha da fazla oyuncuyla paylaşmamıza izin vermiyor, aynı zamanda H1Z1'i izlenesi bir e-spor yapma için de bir adım atmış oluyor." dedi.

H1Z1'e ayrıca Silver, Bronz ve Gold Pack duyuruldu. Bronz Pack 32 ₺, Silver Pack 77 ₺, Gold Pack ise 144 ₺'ya satılıyor. Gold Pack'in şu anda satılan versiyonu ise sınırlı sayıda. Oyunu daha önceden satın almış iseniz iade etme hakkınız bulunuyor. H1Z1'in Pro League sezonu da gelecek ay Las Vegas'ta başlayacak. Bu sezonda toplamda 15 takım yer alacak.

H1Z1'in ayakta kalabilmesi için ücretsiz olması şarttı. Zira Fortnite gibi kendini sürekli geliştiren, üstelik ücretsiz bir alternatife rakip olmak için tek çözüm yöntemi belki de ücretsiz olmaktı. Ancak eğer oyun pay-to-win sistemine sahip olursa işler yine iyi gitmeyecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum